Kategorize

Blogerların Blogerı Chiara Ferragni…

Herkese merhaba, bu hafta ki yazımda birçoğumuzun bildiği, takip ettiği moda blogerı olan Chiara Ferragni ve tercih ettiği birbirinden güzel kıyafetlerini yorumlayacağım. 31 yaşında ki bloger 2009 da açtığı Blonde Salad sitesini şimdilerde dünyaya duyurdu diyebiliriz. Şimdide gelin o güzel tarzına bir göz atalım…

Chiara Ferragni, özellikle cesur seçimleriyle sıkça adından söz ettiriyor.. Bu fotoğrafta ki gördüğünüz kombininde de üstüne zımba gibi oturan bir deri etek tercihinde bulunmuş. Eteğin vücuduna yapışması ve boyu gayet güzel. Altına tercih ettiği süper ince siyah çorap ise daha çekici ve güçlü bir hale getirmiş. Deri eteğin üstüne tam zıttı olan yünlü pudra renginde kazağı ise eteğinin üstüne hoş bir görüntü oluşturmuş. Fakat kazağını daha sade ve koyu renkte tercih etmesi bana göre daha güzel olabilirdi. Evet… Gelelim şimdi o güzel saçlarına ve makyajına. Açıkça söyleyebilirim ki Chiaranın saçlarına ve makyaj tarzına bayılıyorum. Gayet doğal bir sarı tonu olan saçlarının katlı ve havalı kesimi oldukça tarz ve modern duruyor. Renkli gözlerinin de avantajını kullanarak şeftali tonlarda belirgin makyajı da havasına hava katarak kombini tamamlamış diyebilirim.

Küçük yaşlarda moda dünyasına model olarak adım atan Chiara, düzgün fiziğiyle de dikkat çekiyor. Yine fiziğine gayet güzel yakışan bir elbise tercih ettiği bu kombin oldukça alımlı duruyor. Üzerinde beyaz boncuklar olan bu mini kadife boğazlı elbise tam da incecik bir bele ve bacaklara sahip olan hanımlarımızın tercih etmesi gereken tarzda bir elbise. Saçlarını ise arkada alçak bir atkuyruğu yapan Chiara, bu modeli elbise cuk oturtmuş diyebiliriz. Koyu tonlarda ki gözleri ve ışıltılı cilt makyajı kombinin bütünüyle uyum içinde.

Genelde şık elbiselerden yana olan Chiara, bu fotoğrafta da çok şık ve güzel bir elbise tercihinde bulunmuş. Asimetrik ve ışıltılı desenlere sahip olan kalın askılı bu güzel elbise, güzel, ince ve hafif bronz tonlarda kolları olan Chiara için gayet uygun olmuş. Yazın tercih bronz tenle tercih edilebilecek en güzel tarzda elbiselerden biri olabilir. Bileğine taktığı altın ve gümüş tonlarda ki bilekliklerle de çok fazla boş görünmesini engelleyecek şekilde tamamlamış. Önden iki tane hafif bıraktığı saçları ve makyajı da harika görünüyor…

 

Chiaranın erkek arkadaşı Fedez de en az onun kadar stil sahibi ve marjinal. Chiaranın tercih ettiği bu sade ve dekolteli elbiseyi yine ona çok yakıştırdım. Fakat dekolte kısmının biraz daha üstüne oturmasını tercih ederdim. Beline bağladığı kemeri ve üstüne iliştirdiği küçük çantası ise muazzam duruyor. Özelliklede altın zincir havasına hava katmış. Altına tercih ettiği yağmur botları ise tam siyah olması daha güzel olabilirdi. Fedez ise salaş ve tam bir yazlık kombin yapmış. Fedezin kıyafetlerini tamamlayan şey ise asıl dövmeleri… Şimdilerde ise ikilinin bir bebeği oldu. Onunda ilerde anne ve babası gibi tarz sahibi olacağını şimdiden tahmin eder gibiyiz.

Yorum Yap
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
(4 oy, ortalama: 5,00, 5 üzerinden )
Loading...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En Popüler Yazılar

Sosyal Eleştiri olarak sizlere dizi film oyun vb. birçok kategoride eleştiriler ve öneriler sunuyoruz. Bununla kalmayıp hayattan tecrübeler ve günümuz medyasından birçok gelişmeyi de sizlere aktarıyoruz.

Copyright © 2017 Sosyal Eleştiri. Created byPYLOP

To Top