Dizi Önerileri

Blood Drive

Bugün ele alacağımız dizi tam bir yaz dizisi olacak arkadaşlar. Sakin sakin Türk yaz dizilerinden değil, aksiyon kategorisinde değerlendirilen bu dizi size bu sıcak aylarda bir vantilatör görevi sağlayacaktır. Benzetmeye takılmadan bugün ki dizimiz Blood Drive.

 

-İlk olarak ele almamız gereken mesele dizinin konusu;

Yakın bir gelecekte geçen bu dizide, yozlaşmış polislerin arasından kendini sıyıran 2 polisin doğruyu açığa çıkarma yolculuğunda engeller sürekli karşılarına çıkacaktır. Arthur Bailey adlı polisin devletin destek çıktığı insan kanı kullanılan bir araba yarışına katılmasıyla olaylar daha da karışır. Bu yarışta ki sürüş arkadaşı ise Grace adlı dram kokan bir güzel olacaktır.

-Şimdide oyuncu kadrosu ve dizinin arka planına göz gezdirelim;

Dizinin başrolün de psikopat roller de görmeye alıştığımız ve BMS hayranlarının çok sevdiği isimi Alan Ritchson bulunuyor. Animal Kingdom dizisinden hatırladığımız diziye sadece güzelliğini değil duygusallığını ve olgun tavırlarını güzel lanse eden kızımız Christina Ochoa bulunuyor.

Dizi bilim kurgu, doğaüstü olaylar vb. konuları alışılagelmişin dışında senaryolarla işleyen kanal olan Syfy’nin bir yapımıdır. Dizinin yaratıcılığını ise Amerikan yazar James Roland üstlenmekte.

2.sezon onayı daha belli olmayan dizi bizce ilk 7 bölüm itibariyle onayı aldı gibi ama birlikte göreceğiz.

-Neden izlemeliyim?/Neden İzlememeliyim?

Yaz aylarında kışa göre daha ağır konular değil de eğlenceli aksiyon çok olmasa da araya katılan duygusal sahneler içeren diziler bazı okurlarımızın beğenisini toplar. İşte Blood Drive tam olarak o okurlara hitap ediyor. Oyuncu kadrosundan görsel efektlerine kadar güzel tasarlanmış bu dizi bizlere keyifli bir yaz mevsimi geçirtebilir. Toparlamak gerekirse tam anlamıyla bir yaz dizisi seyircisi veya kışın yorucu dizilerinden yorulan bir izleyiciyseniz buyurun Blood Drive’a.

Tabii ki kanlı sürüşten bahsettiğimize göre değinmemiz gereken bir yer var ve bu yer tam anlamıyla neden izlememelisiniz sorusuna cevap olabilir. Arabaların benzin yerine insan kanıyla doldurulması oldukça vahşet sahnelerine konu oluyor ve eğer bundan rahatsız olan biriyseniz bu dizinin size hitap etmediği anlamına gelir.

Yorum Yap
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
(1 oy, ortalama: 5,00, 5 üzerinden )
Loading...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En Popüler Yazılar

Sosyal Eleştiri olarak sizlere dizi film oyun vb. birçok kategoride eleştiriler ve öneriler sunuyoruz. Bununla kalmayıp hayattan tecrübeler ve günümuz medyasından birçok gelişmeyi de sizlere aktarıyoruz.

Copyright © 2017 Sosyal Eleştiri. Created byPYLOP

To Top