Börü

Börü 3. Bölüm

Bize Börü’yü anlatır mısınız? Gerçekten Behçet Amirden güzel konuşma Börü’yü çok iyi anlattı. Kemal’in göndermeleri ise bir hayli cesurcaydı. Asena karakteri için en uygun isim Ahu Türkpençe mi başlarda kafamda soru işareti vardı fakat Ahu gerçekten rolün altından kalkıyor. Hem sahada hem de karakterin duygusal gelişiminde her gün daha güzel oyunculuklar görüyoruz.

Mesut Akusta şuan ki aktif devam eden dizilerde diksiyonu en iyi olan oyunculardan biri olabilir. Ercan Kesal’ı nasıl övdüysek Çukur da aynı şekilde burada da Mesut abiyi övmek gerekir. Vatan, Millet ve ekibi hakkında konuşurken ona saygı duyuyorsunuz.

Surdaki çatışma Tim’in birbirine olan güveni her şey gerçekten çok iyi yapılıyor bu dizide. Her bölüm Dağ II izler gibiyiz be. Umarım böyle güzel yapımlar hep devam eder çünkü her zaman iyi prodüksiyonlara sahip olduğumuzu söylemişimdir sadece biraz cesaret ve piyasada risk almamız gerekiyor.

Aslında didaktik bir dizi olmuş desek yeridir. Turgut Başkanın konuşmaları da bunu gösteriyor. Dizinin arka plandaki çalışanları sadece diziyi çekip reyting kazanmak için değil de insanlara bir şeyler öğretmek onların gözlerini biraz daha açmalarını da istemekte aynı zamanda. Bunu bir nebze bile yapmaları benim için yeterli. En azından saf dramdan başka biraz olsun ülke farklı yapımlar görebilir.

Dizi müziklerini seçen arkadaşa da buradan bir tebrik iletiyorum gayet başarılı seçimler. Armağan Oğuz’a (Ayı Murat) emekleri için çok teşekkür ederiz. Son sahnede Özgü Gürel ile olan telsiz konuşması ise içimizi yakmadı değil be! Hani sevgiyi bu diziye güzel katmışlar ucundan azıcık. Dozunda olan her şeyi çok seviyorum be.

 

Börü dizisi izlemek için > BLU TV

Yorum Yap
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
(1 oy, ortalama: 5,00, 5 üzerinden )
Loading...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En Popüler Yazılar

Sosyal Eleştiri olarak sizlere dizi film oyun vb. birçok kategoride eleştiriler ve öneriler sunuyoruz. Bununla kalmayıp hayattan tecrübeler ve günümuz medyasından birçok gelişmeyi de sizlere aktarıyoruz.

Copyright © 2017 Sosyal Eleştiri. Created byPYLOP

To Top