Oyun Haberleri

Haftalık E-Spor Haberleri #1

      League of Legends Şampiyonluk Ligi

 Türkiye’nin en çok takip edilen turnuvalarından biri olan LOL Şampiyonlar Ligi oldukça rekabetli geçiyor.3.haftanın sonunda  lig sıralaması ise şu şekilde

  1. BAUSUPERMASSİVE ESPORTS
  2. ROYAL BANDİTS E-SPORTS
  3. 1907 FENERBAHÇE ESPOR
  4. DARK PASSAGE.DOMİNOS
  5. TEAM AURORA
  6. YOUTHCREW
  7. HWA GAMING
  8. GALAKTİCOS

Ligde BAUSUPERMASSİVE ESPORTS’ u şuanlık durdurabilen yok. Hızlı başladılar yargı dağıtmaya devam ediyorlar. Ligin sürpriz takımı ise kesinlikle ROYAL BANDİTS E-SPORTS 6G 3M ile ligde 2. olarak yoluna devam etmekte. Geçen senenin şampiyonu 1907 FENERBAHÇE ESPOR’da ise işler pek yolunda değil gibi 5G 4M ile 3. olarak yollarına devam etmekteler.

SPACE SOLDİERS CS-GO 

CS-GO turnuvalarında en büyük gurur kaynağımız SPACE SOLDİERS CS-GO Turnuvalarının en büyüklerinden biri olan PROLEAUGE’e katılmaya hak kazandılar. İSVEÇ bayraklı GODSENT takımını 2-0 turnuvaya katılmayı hakkettiler.Bu zamana kadar harika işler yapan sarı siyah formalılar Türk tarihinin en çok E-SPOR turnuvasına katılan takımı olarak gönlümüzde ayrı bir tahta sahipler. Başarılarının devamını dev arenalarda görmek dileğiyle….

 

 

 

 

 

Yorum Yap
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
(2 oy, ortalama: 5,00, 5 üzerinden )
Loading...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En Popüler Yazılar

Sosyal Eleştiri olarak sizlere dizi film oyun vb. birçok kategoride eleştiriler ve öneriler sunuyoruz. Bununla kalmayıp hayattan tecrübeler ve günümuz medyasından birçok gelişmeyi de sizlere aktarıyoruz.

Copyright © 2017 Sosyal Eleştiri. Created byPYLOP

To Top