Film Önerileri

Her

Oyuncu kadrosunda Joaquin Phoenix, Amy Adams ve filmimize muhteşem sesiyle katılan Scarlett Johansson ‘ un yer aldığı filmin yönetmeni en iyi özgür senaryo Oscar’ı ile Spike Jonze’dur. IMDB puanı 8/10 ‘dur.

Theodore Twombly hayatını el yazımı mektupları yazarak kazanmaktadır. Ve bu yıllarda insanların işlerini artık bilgisayar programları yerine getirmektedir. Theodore, karısından boşandıktan sonra bir apartman dairesinde tek başına yaşamaya başlar ve bir gün karşılaştığı bir teknoloji reklamı onun hayatında önemli kararlar vermesine yol açacaktır. Kusursuz bir yapay zekâ programı sunan yeni bir işletim sistemi, onu son derece çekici bir kadın olan Samantha ile tanıştırır. Peki, Samantha ile ilişkisi nasıl ilerleyecek? Yoksa eski aşkını unutamayacak mı? Bolca cesur psikolojik ses sahnelerine yer veren filmin ilgi çekici olmasının bir sebebi de kesinlikle doğal, içtenlik dolu bir senaryosunun olmasıdır. Samantha ‘ın olduğu sahnelerde onu temsil edecek tabiri caizse sembolize etmek için birkaç animasyon eklenebilirdi. Klasik aşk hikâyelerinden sıkılanlar ve Oscar ödüllü bu şairin yönettiği filmi bir edebiyat ruhuyla izleyecek arkadaşlar kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.

Bizce bu film ölmeden önce izlenilmesi gereken filmler arasında yer alıyor!

Yorum Yap
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz oy verilmedi)
Loading...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En Popüler Yazılar

Sosyal Eleştiri olarak sizlere dizi film oyun vb. birçok kategoride eleştiriler ve öneriler sunuyoruz. Bununla kalmayıp hayattan tecrübeler ve günümuz medyasından birçok gelişmeyi de sizlere aktarıyoruz.

Copyright © 2017 Sosyal Eleştiri. Created byPYLOP

To Top