Film Önerileri

Southpaw

Başrollerinde Jake Gyllenhaal ve Rachel McAdams gibi ünlü oyuncuları bulunduran bu filmin yönetmen koltuğunda ise birçoğumuzun Tetikçi filminden hatırladığı Antoine Fuqua oturmakta. 2015 yapımı bu Amerikan spor drama filminin ekibinde herkesin tanıdığı isim 50 Cent de yer almaktadır. Film bütçesini neredeyse ikiye katlayacak derece de hasılat elde eden bu film IMDB kullanıcıları tarafından 7,4/10 puana layık görülmüştür.

 

Billy Hope kariyerinde hep en üst seviyeyi hedefleyen başarılı bir boksördür. Ailesinden yana da her şeyin yolunda gittiği kusursuza yakın bir hayat sürerken karısının ölümüyle sarsılan Billy, kendisini alkol ve uyuşturucuya verir. Kızının velayetinin elinden alınmasıyla karşılaşan Billy daha tehlikeli ve düşünceli biri haline gelmiştir. Billy bu noktada eski bir boksör olan Tick ile buluşup ondan kendini eğitmesini ister. Tick onu hem ruhsal hem de bedensel gelişimiyle ilgilenmiş ve bunu kendine görev bilmiştir. Bakalım Billy hedeflediği noktaya ulaşabilecek ve kızını kurtarabilecek mi? Oyunculukların yerinde olduğu bu film Jake Gyllenhaal’in ustalık eserlerinden biri olmuştur desek yalan olmaz. Filmin konusu itibariyle gelişen olayları kolay tahmin edebildiğimiz bir senaryoya sahip olması bir takım kişiler tarafından sevilmemesi için bir sebep olduğu söyleniyor. Fakat ben şu açıdan bakmak istiyorum bir spor filmi izliyoruz ve bu filmin ilerisini tahmin etmemiz olağan bir durum değil mi? Sonuçta ortada sürülen yapıt size olağanüstü şeyler yaşatacağından bahsetmiyor. O yüzden bu yorumlara hiç takılmamanızı, boks severlerin ve drama severlerin kesinlikle bu filmde aradığı her şeyi bulacağına sizi temin ediyorum. Bu arada film müziğinin bestecisi ise Titanikden hatırladığımız efsane isim James Horner’dır.

Bizce bu film ölmeden önce izlenilmesi gereken filmler arasında yer alıyor!

 

Yorum Yap
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
(1 oy, ortalama: 5,00, 5 üzerinden )
Loading...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En Popüler Yazılar

Sosyal Eleştiri olarak sizlere dizi film oyun vb. birçok kategoride eleştiriler ve öneriler sunuyoruz. Bununla kalmayıp hayattan tecrübeler ve günümuz medyasından birçok gelişmeyi de sizlere aktarıyoruz.

Copyright © 2017 Sosyal Eleştiri. Created byPYLOP

To Top