Kategorize

Modanın elli tonu…

Herkese merhaba, bu yazımda sizlere şimdilerde vizyona giren özgürlüğün elli tonu filminin oyuncuları, Dakota Johnson ve Jamie Dorna’nın gala kıyafetlerinden bahsedeceğim. Tabii ki efsane serinin ilk filmi grinin elli tonu ve ikinci filmi karanlığın elli tonunda giyilen gala kıyafetlerine de değinmeden geçmeyeceğim.

İlk olarak grinin elli tonu ile başlamak istiyorum. Film dünya çapında izlenme rekorları kırıp, kulaktan kulağa ünü yayıldı. Bu derece ilgi gören filmin oyuncuları da beklenildiği gibi Dakota Johnson güzelliğiyle baş döndürüyor, Jamie Dornanda yakışıklığıyla içimizi eritmişti diyebiliriz. Filmin galasına gelecek olursak Dakota, beyaz, uzun, derin göğüs dekolteli bir tercihte bulunmuş. Elbisenin etek kısmını çok beğensem de dekoltesinin çokta hoş durduğunu söyleyemeyeceğim. Harika bir yüze sahip olan Dakota sade bir makyajla inanılmaz güzel olabiliyor. Ten rengine kırmızı ruju da çok yakıştırdım. Saçlarının ise biraz daha özenli olmasını tercih ederdim. Ama her şeye rağmen asil ve zarif havasıyla hoş görünüyor. Jamie, bence ona ne giyse yakışır. Ciddi ve havalı bir karizması olan Jamie bu takım içinde yine son derece yakışıklı gözüküyor. Elini cebine koyuşundan bakışına kadar her şeyi ile bir bütün içinde…

İkinci film karanlığın elli tonu ile devam edelim. Yine ilk film gibi bu filmde inanılmaz bir ilgiyle karşılandı. Filmin galasında ise Dakota ve Jamie’nin tercih ettiği kıyafetlere gelecek olursak Dakota, açık tonlarda, aşağı doğru bollaşan, derin göğüs dekolteli bu elbiseyle karşımıza çıktı. Yine ilk filmin galasında giydiği elbise gibi bunda da göğüs dekoltesini ona hiç yakıştırmadım. Belki daha toplu ve yukarıda olsaymış daha iyi durabilirmiş gibi. Yine sade makyajı ve kırmızı ruju gayet yerinde. Saçlarını uzun örgü şeklinde yapması doğal ve hoş geldi gözüme. Jamie gelirsek yine jilet gibi bir takımın içinde çok şık duruyor. Kravatının daha düz ve klas olmasını tercih ederdim. Bir de ayakkabılarının rengi uymamış gibi, çok fazla göze batıyor. Onun dışında üç numara saçlarıyla yine çok karizmatik…

Ve son olarak üçüncü film özgürlüğün elli tonu. Filmi henüz fırsat bulamadığım için izleyemedim ama mutlaka gidip izleyeceğim, heyecanla bekliyorum. Filmin galasında tek kelime ile Dakota’ya bayıldım diyebilirim. Bugüne kadar gördüğüm en güzel, şık Dakota. Tercih ettiği elbisenin rengi ten rengiyle muazzam bir uyum içinde. Elbisenin dekoltesini ve çapraz askılarını çok sevdim ve dekoltesi bu sefer Dakota’ya çok yakışmış. Belinin inceliği ile elbise adeta su gibi akmış. Saçlarının doğallığı ve makyajının ferahlığı yerinde. Kırmızı ruju yine her şeyi tamamlamış 🙂 ayakkabısı ise renk olarak doğru bir tercih, model olarak ise ince bantlı oluşu gayet zarif olmuş. Jamie ise yine bir takım tercih etmiş fakat bu sefer resmi olmaktansa spor olmaktan yana. Yakası açık ve kravatsız şeklini sevdim havasına hava katmış. Spor ayakkabıları ise kombinini tamamlamış diyebilirim.

Yorum Yap
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
(2 oy, ortalama: 5,00, 5 üzerinden )
Loading...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En Popüler Yazılar

Sosyal Eleştiri olarak sizlere dizi film oyun vb. birçok kategoride eleştiriler ve öneriler sunuyoruz. Bununla kalmayıp hayattan tecrübeler ve günümuz medyasından birçok gelişmeyi de sizlere aktarıyoruz.

Copyright © 2017 Sosyal Eleştiri. Created byPYLOP

To Top