Çukur

Çukur 6. Bölüm

Bölüm Hakkında:

İdris Baba ve Sena ilişkisi ile başlayalım bölüm yorumumuza, yeni gelinlik rolünü iyi beceren aynı zamanda kaynanasının da karşısında tek güçlü gelin olarak duran Senamız ve İdris Baba’nın arasından su sızmıyor. Fakat fazla kanmayalım Sena’nın İdris Babaya bakışını onun hakkındaki gerçekleri öğrendiğinde değişebileceğini unutmayalım.

Celasun ile Yamaç sonunda yüzleştiler, bir an dedik ki çocuk akıllanacak ama yok ailevi sıkıntılarım var para ihtiyacım var dedi gururuna iş istemek sığmadığı için gitti çukurun silahlarını çaldı. He bu yetmediği gibi bir de Vartolunun safına geçmesi de bir twist midir yoksa ciğersiz bir adam olduğunu mu gösterir ileride göreceğiz.

Vartolu, Avukat ve Selim’in konuşmaları bu konuya değinmesem olmaz o kadar boş muhabbete dayanıyoruz ama yeter Ay Yapım. Bundan önce kötü karakterlerini iyi seçerdi fakat bu dizi de yetersiz kalıyorlar. Kişisel olarak performanslarına diyecek lafım olmasa da grup halinde davrandıkları sahnelerin biraz yapmacıklıktan uzak ve kaliteli olması gerekiyor.

He bu kadar sert yorum yaptık iyi bir şey yapmadılar mı tabii ki yaptılar sezon başından beri kaliteli dövüş sahneleriyle göz dolduran ekip gayet iyi sorgu sahneleri hazırlamıştı. Paşa ve Emmi elinize sağlık.

Herkes Sena- Yamaç aşkı diye ortalıkta gezer dursun da Vartolu abimizin aşkından kimse bahsetmesin baya duygulandık be abi.

Teori:

Biz Yamacın çukurdan gitmeyeceğini elbet biliyoruz fakat gene de Senaya verdiği söz onu etkileyebilir diye bir inanç vardı içimizde fakat bu bölümde ki İdris Baba’nın konuşması Çukurdan çıkışı olmayacağı konusunda bizi inandırmıştır. “Çukurun kaderi sana bağlandı evlat”

Selim git gide yumuşuyor karısına karşı fakat bu bir twist olabilir neden derseniz Selim’in ona gitgide işlerden bahsetmesi Yamacın veya İdris Baba’nın sıkıştırmasında karısının Selim’i satacağından şüphem yok.

Son konumuza da değinip gidelim bu dediğim belki fazla öngörülü olacak fakat Medet hain arkadaşlar ilerleyen bölümlerde İdris Babaya çalıştığını görebiliriz çünkü şuan Vartolu’dan aldığı emirleri uygularken sürekli sorguluyor kendini.

Yorum Yap
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz oy verilmedi)
Loading...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En Popüler Yazılar

Sosyal Eleştiri olarak sizlere dizi film oyun vb. birçok kategoride eleştiriler ve öneriler sunuyoruz. Bununla kalmayıp hayattan tecrübeler ve günümuz medyasından birçok gelişmeyi de sizlere aktarıyoruz.

Copyright © 2017 Sosyal Eleştiri. Created byPYLOP

To Top