Vizyondakiler

Ad Astra

Vizyondakilerde bu yazıda inceleyeceğimiz film Ad Astra olacak. Türkçe’ye “Yıldızlara Doğru” diye çevirilen filmin başrollerinde Brad Pitt, Liv Tyler, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland gibi isimler bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ise James Gray üstleniyor.

Filmimiz 20 yıl önce uzayda kaybolan babasını aramak için ve de gezegeni tehdit eden bir gizemi araştırmak için güneş sistemimizin dışına çıkan bir astronotun başından geçenleri konu alıyor diye özetleyebiliriz.

Öncelikle film internette çok fazla karşıt görüşe sebep oldu. İzleyenler içinde seveni olduğu kadar sevmeyeni de oldukça var. Film pek çok başarılı oyuncu barındırıyor ve kesinlikle ilgi çekici bir konu işliyor. Ama önemli olan bu konuyu ne kadar etkili işleyebildiği. Görsel olarak oldukça başarılı gözüken bu film şuan vizyonlarda. Eğer ki bilim kurgu severseniz, Brad Pitt’de seviyorsanız belki de bu filmi sinemada izlemelisiniz.

Yorum Yap
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
(2 oy, ortalama: 5,00, 5 üzerinden )
Loading...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En Popüler Yazılar

Sosyal Eleştiri olarak sizlere dizi film oyun vb. birçok kategoride eleştiriler ve öneriler sunuyoruz. Bununla kalmayıp hayattan tecrübeler ve günümuz medyasından birçok gelişmeyi de sizlere aktarıyoruz.

Copyright © 2017 Sosyal Eleştiri. Created byPYLOP

To Top