Film Önerileri

Hustle (2022)

Hustle bu yıl izlediğim en keyifli filmlerden biri oldu. Adam Sandler filmlerine sonradan ısınmış ve onun oyunculuğunu çok beğenen biri olarak bugün size biraz Hustle filmini övmek istiyorum. Film bir yetenek avcısının kulubüyle yaşadığı sorunlar sonrası, yurtdışında keşfettiği bir oyuncuyu NBA’e kazandırma çabasını konu alıyor.

Hustle başrollerini Adam Sandler ve NBA oyuncusu Juancho Hernangomez’in paylaştığı bir Spor/Dram filmi. Uzun zamandır çok fazla spor filmi izlemiyordum ve Netflix’e geldiğini gördüğüm anda Hustle filmine bir göz attım iyi ki de izlemişim dediğim tarz da bir film olmuş. Özellikle son zamanlarda yaptığı Uncut Gems ve Hustle filmi ile Adam Sandler’ın birçok kişiye kendi tarzını hatırlattığı bir gerçek. İki filmde de kendine has jest mimikleri, o etkileyici performansı bence filmin akıcılığına çok büyük katkı sağlıyor. Gerçekten karaktere bürünme ve o an karakterin yaşadığı duyguları seyirciye aktarma konusunda Adam Sandler’ın çok büyük bir meziyeti olduğunu düşünüyorum. Film özelinde Juancho Hernangomez ile de güzel bir uyum yakaladıklarını söylemek mümkün. Bo Cruz karakterinin o aşamadığı sınırları genişletmekte çok iyi iş çıkarmış özellikle antrenmanlar sırasında ki toxicliğini seyretmek çok keyifliydi.

Filmin bence en iyi yaptığı işlerden biri akıcılığıydı, kafamı çevirip filmden koptuğum yada sıkıldığım an gerçekten çok azdı. Filmin ilk dakikasından sonuna kadar hikayeyi özümseme anlamında hiç sorun yaşamadım. Bir başka güzel tarafı ise basketbolu seven, NBA takip eden biriyseniz filmde güncel oyuncular ve bu ekosistemin içerisindeki birçok önemli ismi görüp keyiflenme ihtimaliniz çok yüksek. Filmden bekletinize göre değişebilecek bir durum bu belki ama benim gözümde arayıp bulamadığım tek şey biraz diyalog yetersizliğiydi evet işin komedi tarafını verirken bu çok göze batmıyor ama dram tarafı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Yani akla ilk gelen kelimeleri kullanıp motivasyon kasmak bazen sıkabiliyor.

Özetle hafta içi mesai yorgunluğunu atmak yada hafta sonu keyifli vakit geçirmek isteyen herkese önerebileceğim bir film Hustle. Benim gibi Adam Sandler izlemekten keyif alıyorsanız hiç sektirmeyin derim. İyi Seyirlerr…

Yorum Yap
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz oy verilmedi)
Loading...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En Popüler Yazılar

Sosyal Eleştiri olarak sizlere dizi film oyun vb. birçok kategoride eleştiriler ve öneriler sunuyoruz. Bununla kalmayıp hayattan tecrübeler ve günümuz medyasından birçok gelişmeyi de sizlere aktarıyoruz.

Copyright © 2017 Sosyal Eleştiri. Created byPYLOP

To Top