Dizi Eleştirileri

After Life 3. Sezon

After Life 3. Sezonu ile final yaptı. Son zamanlarda beni bu kadar etkileyen gerçekten çok az iş olmuştu. Kara mizah ustalarından biri olan Ricky Gervais’in işin komedi kısmını zaten gayet iyi götüreceğini tahmin ediyordum fakat bu kadar iyi bir oyunculukla böyle depresif bir karakteri seyirciye geçirebileceğini tahmin etmiyordum. Üç sezon boyunca yan karakterlerinden hikaye akışına bence her şeyi çok güzel bir şekilde düşünmüş Ricky Gervais.

3. Sezon özelinde konuşacak olursam gözüme ilk güzel gelen şey kesinlikle karakter gelişimleriydi. Her bir karakterin hikayesi, alt metni gerçekten o kadar iyi seyirciye geçmiş ki, ilk 2 sezon ‘da kurmaya başladığınız bağlar bu sezonda gerçekten çok sıkılaşıyor. Bunda en büyük etkenin gerçekten bu sezon da çok gördüğümüz, itiraflar ve karakterlerin empati yeteneğinin geldiği nokta olduğunu düşünüyorum. Öte yandan bu karakter gelişimlerini ekrana çok iyi yansıtan oyuncuların da hakkını vermesek olmaz. After Life’da, diğer dizilere nazaran gördüğüm en iyi değil ama en uygun oyuncu kadrosunu seyrettiğime inanıyorum.

Bu sezonun beğendiğim bir özelliği de kesinlikle dizinin tutturduğu sezon temposu diyebilirim. Bir önceki sezonda çok daha ağır akan ve gerçekten seyirciye çok bir şey katmayacak bazı doldurulmuş sahneler olduğunu düşünüyorum. Ama final sezonunda gerçekten çok güzel bir veda izlediğimi söyleyebilirim. Özellikle işin drama kısmında dizi ekibinin gösterdiği bu efor ile adından uzun süre söz ettirecek bir final de yaptıklarını düşünüyorum.

Bu dizi hakkında bir şeyler yazmak ve hala izlemeyen erteleyen insanlara önermek istememin sebebi de aslında, dizide bir sürü alt metnin olması ve izleyiciye çok farklı bakış açıları kazandırması. Gerçekten son yılların kalıplaşan dizi anlayışına ters düşen bu yapımı bir an önce seyretmenizi tavsiye ediyorum. İyi Seyirler…

Yorum Yap
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz oy verilmedi)
Loading...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En Popüler Yazılar

Sosyal Eleştiri olarak sizlere dizi film oyun vb. birçok kategoride eleştiriler ve öneriler sunuyoruz. Bununla kalmayıp hayattan tecrübeler ve günümuz medyasından birçok gelişmeyi de sizlere aktarıyoruz.

Copyright © 2017 Sosyal Eleştiri. Created byPYLOP

To Top