Film Eleştirileri

Back to the Future

Birazcık utanarak yazacağım bugünkü yazımı. Çünkü Back to the Future filmini 2021 senesinde anca izlemek biraz haylazlık oldu benim için. Ama şunu söylemeliyim ki gerçekten film tarihinde önemli bir noktada oluşuna izlerken çok hak verdim.

Öncelikle seriyi genel değerlendireceğim çünkü bu dönemde izleyip o döneme aşırı eleştiri de bulunmak benim üzerime vazife değil bunun farkındayım. Filmin genel mantığını zaman yolculuğu ile tatlı ve acılı dalga geçmek olarak yorumlarsak bence en iyi yaptıkları şey bunun komedi kısmı olmuş. Laflardan çok hareketlerle güldürdükleri sekanslar daha fazlaydı ve bu yer yer beni sıktı diyebilirim. Bir sıralama yapmak gerekirse kesinlikle rakamsal olarak film kendini puanlıyor diyebilirim ilk filmden son filme doğru bir düşüş yaşandığına inanıyorum. Bunu puanlarken hem teknik anlamda hem de seyir zevki olarak baktığımı söyleyeyim.

Bu tarz serilerde gerçekten en önemli şeylerden biri başrol oyuncuları arasındaki kimya. Michael J. Fox ve Christopher Lloyd aşırı iyi seçimler olmuş, gerçekten film boyunca modlarını ve mimiklerini takip etmek çok zevkliydi. Bir diğer önemli şeyi ise çok becerdiklerini söyleyemem bu da senaryo. Serinin bilhassa 3. filminde çok fazla tekrara düştüğünü görüyoruz. Bu arada 3.filmi iyi bulan kesiminde biraz seriye veda ve son anlardaki dram sahnelerinden çok etkilendiklerini düşünüyorum.

Özetle benim gibi izlemeyen arkadaşlar varsa bir an önce bu seriyi izlemelerini tavsiye ederim. Gerçekten size çok eğlenceli vakit geçirteceğine ve gününüzü güzelleştireceğine emin olduğum bir film serisi. İyi Seyirler 🙂

Yorum Yap
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
(1 oy, ortalama: 5,00, 5 üzerinden )
Loading...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En Popüler Yazılar

Sosyal Eleştiri olarak sizlere dizi film oyun vb. birçok kategoride eleştiriler ve öneriler sunuyoruz. Bununla kalmayıp hayattan tecrübeler ve günümuz medyasından birçok gelişmeyi de sizlere aktarıyoruz.

Copyright © 2017 Sosyal Eleştiri. Created byPYLOP

To Top